المكونات :
*1 كيلو لحم مقطع مكعبات
* 5 حبات بصل مقطع حلقات رقيقة
* 4 فصوص ثوم مقطع
* 2 كوب شوربة لحم او دجاج ولو مفيش شوربة تستبدل ب مكعب مرقة مع 2 كوب ماء
*ملح وفلفل اسود ومعلقة كمون ناعم
* 2 ملعقة زيت او سمنة
طريقة التحضير :
* نضع حلة متوسطة على النار وفيها الزيت او السمن ثم نضع فيها اللحم حتى يحمر ويتشوح ثم نضع بعد ذلك البصل والثوم ويشوح مع البصل حتى يذبل البصل ثم نضع ملعقة كمون مطحوف والفلفل الاسود والشوربة ونتركها تغلى ثم نهدى النار عليها حتى تنضج ثم نضع بعد ذلك الملح
* وبعد النضج توضع فى طبق التقديم ، ويقدم معها ارز بالشعرية وسلطة خضراء
اه اه بصراحة ياجماعة انا جعت
بجد اكلة ظريفة وخفيفة ومافيهاش لخبطة
اللللللللللللللللللللللللللللللللللفففففففففففففففففففففففف هناااااااااااااااااااااااااااااا وشفااااااااااااااااا
زهررررررررررررررررة الصباااااااااااااااااااااار